Het ruisen van de populieren

Wim Huijser en Henk Meeuwsen (red.), Het ruisen van de populieren. Huijsen en Meeuwsen, 2015. Dit boek is een ode is aan de negenhonderd populieren langs de Veensteeg in Wageningen die gekapt gaan worden. Ik schreef hiervoor een Requiem in 6194 stappen.

Wim Huijser en Henk Meeuwsen geven ëHet ruisen van de populierení in eigen beheer uit: 144 paginaís, gebonden, met cd, ISBN 978-90-9029294-6, Ä19,95. www.populierenboek.nl.

Requiem in 6194 stappen

Wandeling langs de 585 verdwenen populieren van de Veensteeg, van de brug over het Nieuwe Kanaal naar de grenssteen en terug. Goed te combineren met klompenpaden en fietsroutes.

– brug Nieuwe Kanaal – negenendertig populier 1 – veertien, zesentwintig, twaalf, dertien, achttien, vijftien, veertien, drieënvijftig, vijfentwintig, dertien, vijftien, twintig, vijftien, vijftien, veertien, vijftien, dertien, dertien, dertien populier 21 –

 – bocht – tweeënvijftig oprit naar hoogspanningsmast – twintig, twintig, acht, zeven, acht, zes, zeven, acht, acht, acht, acht, zeven – oprit – veertien, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, acht, acht – oprit – zestien, acht, acht, zeven, zeven, zeven, zeven, zes, acht, oprit – zeven, zeven, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, zeven, achtentachtig – oprit – twaalf, acht, tweeëntwintig, zeven, zeven, acht, acht, acht, acht – oprit – elf, zeven, acht, twaalf, acht, acht, zeven, negen, acht, vijftien, acht, zeven, acht, acht – oprit – vierentwintig, acht, acht, acht, veertien, acht, zeven, acht, elf – oprit – negentien, acht, acht, acht, acht – oprit – zevenendertig, zeven, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, zeven, acht, twintig – oprit – vijftien, acht, twaalf, acht, acht, acht, acht – populier 119 –

– bord fietsroutes – klompenpaden, zeven, acht, acht, zeven, twaalf – oprit – twaalf, acht, acht, acht – oprit – eenenveertig, zeven, acht, acht, acht, zeven, twaalf, acht, acht, zeven, zeven – oprit – elf, acht, acht, zeven, zeven, zeven, acht, zeven – oprit – veertien, acht, acht, zeven, zeven, zeven, zeven, zeven, acht, veertien, acht – oprit – achttien, zeven, acht, acht, zeven, acht, acht, zeven, twaalf – oprit – elf, acht, tien, drieëntwintig, acht, acht, zeven, negen, dertien, dertien, veertien, dertien, twaalf, twaalf, veertien, dertien, dertien, dertien – populier 185 –

 – Nieuwesteeg – vijfentwintig – populier 186 –

 – bruggetje – bord fietsroutes – klompenpaden – vijfentwintig, dertien, vijftien, dertien, vijftien, dertien, dertien, tweeëntwintig, acht, acht, elf, acht, acht – oprit – elf, acht, acht, twaalf, acht, acht, acht, acht, acht oprit – elf, twaalf, acht, dertien, acht, zeven, negen, acht, acht, acht – oprit – veertien, acht, twaalf, acht, zeven, elf – oprit – twaalf, negen, twaalf, acht, acht, acht – oprit – twaalf, acht, zeven, acht, acht, acht, zeven, acht, acht, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, negen, acht, zeven, acht, acht – oprit – zestien, acht, drieëntwintig – oprit – negentien, zeven, acht – oprit – vierendertig, zestien, acht, acht, acht, acht – oprit – elf, acht, acht, vijftien, twaalf, twaalf, acht – oprit – elf, acht, acht, acht, vijftien, zeven, acht, acht, acht, acht – oprit – drieëntwintig, vijftien, acht, acht, acht, acht, acht, acht, acht – populier – 286,

 – grenspaal – we keren om – populier 287 – oprit – twaalf, twaalf, acht, acht, acht, acht, zeven, acht , acht, zeven, acht, acht, acht, acht, acht, acht – oprit – elf, elf, zestien, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, negen, acht, tweeëntwintig, acht oprit naar hoogspanningsmast – acht, acht, acht, acht, acht, twaalf, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, negentien, acht, zeven, acht, drieëntwintig, acht, acht – oprit – veertien, zeven, acht, twaalf, zeven, acht, acht, elf, acht, acht, acht, acht – oprit – drieëntwintig, acht, acht – populier 352 –

 – bruggetje – huisje – verboden toegang – twaalf, acht, elf, acht, acht, acht, zeven, zeven, dertien, acht oprit naar hoogspanningsmast – dertien, acht, elf, acht, acht, twaalf, acht – oprit – acht, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, acht – oprit – elf, elf, elf, acht, zeven, acht, acht, zeven, acht, acht, acht – oprit – tien, twaalf, acht, acht, acht, acht, acht – populier 395 –

 – verbodsbord – fietsroutes – klompenpaden – oprit – elf, zeven, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, twaalf, acht, acht, acht – oprit – twaalf, twaalf, acht, acht, acht, acht, acht, acht, elf, acht, oprit naar hoogspanningsmast, vijftien, acht, acht – oprit – tien, zeven, acht, vijftien, acht, acht – oprit – negenentwintig, acht – oprit – acht, acht, zeven, acht, acht, acht, acht, acht, acht, drieëntwintig – oprit – vijftien – oprit – elf, acht, acht, acht, acht, tien, acht, vijftien, acht, acht, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, acht, acht, acht, acht – oprit – eenentwintig – oprit – vierendertig, acht, zestien, acht – populier 466 –

 – bord unifarm – fietsroutes – klompenpaden – oprit naar hoogspanningsmast – achtenvijftig, acht, tweeëntwintig, acht, acht, acht, acht, acht, acht, twintig, zeven, zestien, twaalf oprit naar hoogspanningsmast – acht, vijftien, acht, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, acht – oprit – vijftien, zeven, acht, acht, acht, acht, acht, twaalf, acht, acht – oprit – elf, elf, acht, acht, acht oprit naar hoogspanningsmast – negenentwintig, acht, zeven, acht, acht, zeven, acht, acht, acht, acht, acht, zeven, acht, zeven – oprit – achtentwintig, vijftien, acht, zeven, acht, acht, acht, zeven, acht, acht, twaalf – oprit – zeven, zeven, elf, acht, zestien, acht, acht, acht, vijftien, acht – oprit – twaalf – oprit – negentien, acht, acht, acht, zeven, acht, acht, acht, zeven, acht, acht, acht, elf, zeventien, dertien, twaalf, veertien oprit naar hoogspanningsmast – vierentwintig, twaalf, veertien – populier 559 –

 – bocht – vierendertig, dertien, dertien, veertien, veertien, dertien, elf, achttien, dertien – oprit – vierentwintig, veertien, veertien, veertien, dertien, dertien, elf, twaalf – oprit – achttien, dertien – oprit – veertien, veertien, dertien, achtentwintig, dertien, dertien – populier 585 – vierentwintig – bord fietsroutes – brug Nieuwe Kanaal –

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.